Standup på William's

När?

29/10

Tid?

START 20:00 (kom tidigare för middagen!)

Entré?

199:- för entré, burgare + dryck

Mat och skratt!

Standupen är tillbaka på William's Pub! Under tre kvällar i höst bjuder vi in till underhållning av högsta klass i en välkomnande och mysig miljö: 1 oktober, 29 oktober samt 26 november.
Denna säsong provar vi ett nytt koncept: Skratt och mat! Biljetterna kostar 199:- och då ingår entré till showen samt mat och dryck för en person. Du kan välja mellan cheeseburgare, halloumiburgare eller kikärtsburgare. Biljetten visas upp vid ankomst. Begränsat antal platser så skynda er att boka i tid!
En bokad biljett innebär att du är garanterad plats och du behöver därför inte boka bord separat. Vi kommer inte att sälja biljetter utan middagsbokning. I övrigt följer vi naturligtvis myndigheternas rekommendationer och förutsätter att ingen kommer till showen om man känner sig krasslig eller uppvisar symptom.

KOMIKER 29 OKTOBER
ELIN ALMÈN - Elin är aktuell som stand up-komiker och manusförfattare för satirprogrammet Svenska nyheter (SVT). 2017 blev hon nominerad till årets nykomling på Svenska standup-galan och hon har varit med i TV- program som Släng dig i brunnen (SVT), Standup utan gränser (Comedy central), Ladies fight (SVT) Confessions (Comedy Central), samt i hennes och Josefin Soncks egen humorserie #Flickstreck (Viafree). Elin är utbildad på Stockholms Elementära Teaterskola och har improvisation som specialitet. Sedan 2013 har hon varit verksam som improvisatör på Improvisationsstudion i Stockholm där hon spelar improviserade humorshower, håller kurser och utbildar företagsgrupper.
RYAN BUSSELL - Amerikan som hamnade i Uppsala för närmare 15 år sedan och började köra standup sex år senare. Ryan har drivit ett flertal egna standupklubbar och uppträtt runtom i Sverige, bl a med ex pat-gruppen Team Amerika som turnerade med en egen show. Hans humor är bitvis mörk och inte alltid bekväm, men naturligtvis skämtar han också om Sverige och sin relation till svensk kultur.
BIRGITA KLEPKE - Kvinnan som gör vad som faller henne in, så skulle man kunna beskriva Birgita som i mogen ålder började om på ny kula och helt sonika började köra standup. Hon är egensinnig, ärlig och vass i sin humor som har stor igenkänningsfaktor - oavsett ålder.
NAGHMEH KHAMOOSH - Naghmeh började med standup för bara några år sedan och har verkligen fått en raketkarriär. Två år i rad har hon gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. Hon syns också överallt på Stockholmsscenerna och är en favorit hos många tack vare sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.
JENS FALK - Jens tillhör den nyare generationens komiker, med exempelvis podcasten FalkEngberg & Brenning och en egen kanal på YouTube. Hans energiska stil och absurda rutiner på scen gör att man aldrig riktigt vet vad som ska hända härnäst.
Varmt välkomna till William's Pub!

Biljetter